Hei, olen Miia Torvinen, Vauvahyvinvoinnin ammattilainen, Vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja ja raskaushieroja sekä imetysohjaaja.  Olen myös sosiaalialan ammattilainen, Sosionomi amk, Voimauttavan valokuvan menetelmäohjaaja ja Integratiivinen muutosvalmentaja, sekä tuleva sertifioitu Doula.

Mamalempee on syntynyt vuonna 2021 kolmannen lapseni vauva-vuotena, intohimostani äitiyden, vanhemmuuden ja vauva-ajan teemoihin liittyen.

Oma matkani vanhemmuuteen on ollut täynnä ylä- ja alamäki. Yksin lapsen saaminen, keskenmenot, uupumus ja suorittaminen ovat opettaneet minulle valtavasti ja ohjanneet hakemaan tukea oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Kolmen lapsen äitinä olen kokenut kolme erilaista raskausaikaa, synnytystä ja postpartum-aikaa, ja tiedän minkälaista on elää ruuhkavuosi-arkea. Omien kokemusten, kasvamisen ja kouluttautumisen myötä tunnen olevani juuri nyt oikeassa kohdassa palvellakseni perheitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoan sinulle ja perheellesi lempeitä kohtaamisia, kehohoitoja, imetysohjausta ja keskustelutukea vanhemmuutesi eri vaiheissa. Doulana kuljen vierelläsi herkällä läsnäololla sinun ja teidän toiveet sekä tarpeet kuullen.

Mamalempeen palveluissa sinä saat tulla nähdyksi ja kuulluksi, keskeneräisenä ja haavoittuvaisena, kaikkine puolinesi.

 

Mamalempeen koulutukset:

Kasvatusaineiden linja, Lahden Kansanopisto 2003

Psykologian Approbatur / perusopinnot, Jyväskylän avoin yliopisto 2003

Sosionomi AMK, Diakonia ammattikorkeakoulu 2006

Voimauttavan valokuvan menetelmäohjaaja, Aalto Pro 2011

Integratiivinen muutosvalmentaja / Henkinen valmentaja, Hima Happiness ltd 2018

WHO:n 20h imetysohjaaja, Vauva-akatemia, Elonaskel 2021

Vauvahyvinvoinnin ammattilainen / Vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja, Vauva-akatemia, Elonaskel 2022

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta ja synnytyksen käynnistelyhoito – koulutus. Elonaskel 2022.

Doula-akatemia 03/2023-03/2024.

 

 

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta. Imetysohjaus. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta. Vyöhyketerapeuttinen synnytyksen käynnistelyhoito. Kantovälineopastus. Lempeä keskustelutuki vanhemmille. Väsyneen vanhemman hemmotteluhoito. Voihan vauva – kotikäynnit. Doulaus. Helsinki. Pääkaupunkiseutu.