Jokainen vanhempi kaipaa varmasti välillä omaa aikaa ja mahdollisuutta keskustella oman elämän asioista jonkun ulkopuolisen neutraalin ihmisen kanssa. Aina neuvolan tarjoama tuki ei riitä eikä kaikilla ole mahdollisuutta tai voimavaroja hakeutua pidempiin terapia- tai valmennusprosesseihin.

Lempeä keskustelutuki tarjoaa sinulle turvallisen tilan ja luottamuksellisen hetken, jossa pääset purkamaan ajatuksiasi ja tulet nähdyksi sekä kuulluksi. Matalan kynnyksen keskustelutuki antaa mahdollisuuden tulla kohdatuksi juuri tässä hetkessä, ja juuri sellaisena kuin olet – isojen tai pienempien murheiden kanssa.

Tunnin kestävälle tapaamiselle voit saapua yksin tai yhdessä puolisosi kanssa, kertaluontoisesti tai niin usein, kun on tarpeen.

1h / 80€ (sis.alv.24%)

 

 

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta. Imetysohjaus. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta. Vyöhyketerapeuttinen synnytyksen käynnistelyhoito. Kantovälineopastus. Lempeä keskustelutuki vanhemmille. Väsyneen vanhemman hemmotteluhoito. Voihan vauva – kotikäynnit. Doulaus. Helsinki. Pääkaupunkiseutu.