SOS-paketti Postpartum-aikaan

Synnytyksen jälkeinen aika kotona voi tuntua tahmealta. Oman kehon palautuminen synnytyksestä voi kestää pitkään, ja baby blues voi vetää mielen hyvinkin matalaksi. Vauvasta saattaa olla paljon huolta ja luottamus omiin taitoihin vauvan hoitamisen suhteen voi aiheuttaa epävarmuutta.

Jos synnytyksen jälkeinen aika kotona vauvan kanssa tuntuu haastavalta, Mamalempee rientää apuun.

Tämä kahden tunnin mittainen ensiapu-paketti pitää sisällään imetysohjausta, vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa, synnyttäjän kehon hoitoa ja keskustelua – juuri sillä painotuksella, kun teistä tuntuu parhaalta. Tätä käyntiä varten ei tarvitse siivota tai käydä suihkussa, ja jos synnyttäjä on todella väsynyt, niin hän voi halutessaan nukkua osan tapaamisesta.

Avun pyytäminen ja vastaanottaminen kannattaa!

2h kotikäynti / 160€ matkakuluineen (sis.alv. 24%), HSL:n AB-alueella julkisen liikenteen piirissä.

Kotikäyntien ajanvaraus toistaiseksi vain viestiä laittamalla.

Deluxe-hemmottelupaketti postpartum- aikaan

Synnytyksen jälkeen huomio kiinnittyy monesti uuteen pieneen ihmeeseen. Synnyttäjä voi kokea jäävänsä yksin, ilman huolenpitoa ja hellimistä, samalla, kun kaikki on uutta ja hämmentävää.

Mamalempee haluaa tarjota synnyttäjälle ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla nähdyksi ja kohdatuksi, juhlituksi ja hemmotelluksi. Hän saapuukin paikalle kukkien ja suklaan kera, ja synnyttäjä saa antautua olemaan huomion keskipisteenä.

Kahden tunnin käynnin aikana keskustellaan, hoidetaan synnyttäjän kehoa, ja toki ihastellaan vähän vauvaakin. Myös imetysohjausta ja vauvahierontaa on mahdollista tehdä tällä käynnillä.

Tämä hemmottelu-paketti on myös mieletön huomionosoitus lahjana annettavaksi, esim. vauvajuhlien muistamisena tai puolison toimesta.

2h kotikäynti / 180€ tuomisineen ja matkakuluineen (sis.alv. 24%), HSL:n AB-alueella julkisen liikenteen piirissä.

Kotikäyntien ajanvaraus toistaiseksi vain viestiä laittamalla.

Ajanvaraus kotikäynteihin

p. 0405194239 / tekstiviesti tai Whatsapp

 

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta ja raskausajan hoidot. Imetysohjaus.  Lempeä keskustelutuki vanhemmille. Postpartum kotikäynnit. Doula. Helsinki. Pääkaupunkiseutu.