Vanhemmuus saattaa herättää paljon tunteita. Aluksi odotusta, jännitystä ja hämmennystä. Ehkä pelkoa ja epävarmuutta. Huolta ja riittämättömyyttä. Ja samaan aikaan rakkautta ja iloa. Suurta onnea ja täyttymystä.

Elämme vanhemmuuden viidakossa keskellä vaatimuksia ja ohjeistuksia, ja luottamus omaan vanhemmuuteen saattaa olla välillä hyvin vaikeaa. Oma lapsi saattaa tuntua vaativalta, eikä toimi samalla tavalla, kun muiden vauvat. Syyllistymme helposti siitä, että oma perhe-elämämme ei vastaakaan ympärillämme olevaa julkista kuvastoa, eikä  omaan mielikuvaamme täydellisestä perheestä. Suurien tunteiden ja vaatimusten vuoristoradassa saatamme välillä olla todella hukassa.

Valoa vanhemmuuteen – valmennus tarjoaa sinulle hetken pysähtymiselle näiden teemojen äärellä. Tunnin mittaisella tapaamisella pureudutaan sinulle ajankohtaisiin kokemuksiin, tunteisiin ja ajatuksiin. Minä autan sinua näkemään ja löytämään tasapainoa itseesi ja voimavaroja arkeesi, ja suuntaamaan katseen tulevaisuuteen hiukan toiveikkaampana.

Voit saapua valmennustapaamiseen yksin tai puolisosi kanssa, odotusvaiheessa tai missä vaan kohtaa vanhemmuuttasi.

Tapaaminen voi olla kertaluontoinen, tai voit käydä niin monta kertaa, kun sinusta tuntuu hyvältä!

1h / 75€ (sis.alv 24%)

 

 

Vauvahieronta – Imetysohjaus – Valoa vanhemmuuteen valmennus – Postpartum kotikäynnit – Helsinki – Pääkaupunkiseutu