Voihan vauva – kotikäynti

Välillä odotuksen tai vauvavuoden tuoksinnassa käy niin, että avun ja palveluiden hakeminen kodin ulkopuolelta tuntuu vaikealta.

Tämä uusi palvelu tuo mamalempeen monimuotoisen tuen ja avun kotiinne. Puolentoista tunnin kotikäynnin aikana voidaan toteuttaa mitä vaan palvelurepertuaaristani.

Odotusaikana voidaan hemmotella odottajaa vyöhyketerapeuttisella raskaushieronnalla tai synnytyksen käynnistelyhoidolla, tai käydä läpi lähestyvää synnytystä doula-tapaamisen hengessä. Vauvan synnyttyä voidaan tehdä vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa, imetysohjausta, tutkia vauvan suun jänteitä, harjoitella kantovälineiden käyttöä, käydä keskustellen läpi mennyttä synnytystä tai suunnitella voimavarakeskeisesti tulevien viikkojen eloa uutena perheenä. Myös juuri synnyttänyttä voidaan hoivata vyöhyketerapeuttisella hieronnalla.

Tämä kotikäynti on myös täydellinen lahja odottajan tai vastasyntyneen perheeseen.

 

Avun pyytäminen ja vastaanottaminen kannattaa!

 

1,5h kotikäynti / 140€ matkakuluineen (sis.alv. 24%), HSL:n AB-alueella julkisen liikenteen piirissä.

.

Ajanvaraukset kotikäynteihin ajanvarausjärjestelmän kautta. Jos haluat ostaa kotikäynnin lahjaksi, niin ole yhteydessä sähköpostitse tai viestillä/whatsappilla.

 

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta. Imetysohjaus. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta. Vyöhyketerapeuttinen synnytyksen käynnistelyhoito. Kantovälineopastus. Lempeä keskustelutuki vanhemmille. Väsyneen vanhemman hemmotteluhoito. Voihan vauva – kotikäynnit. Doulaus. Helsinki. Pääkaupunkiseutu.