Onko vauvasi itkuinen ja tyytymätön? Onko hänellä vatsavaivaa, refluksi-oireita tai kehon toispuoleisuutta? Jääkö päiväunet monesti lyhyeksi, ja yöt täyttyvät heräilystä ja itkuista? Moni näistä oireista voi liittyä kohtuaikana tai synnytyksessä vauvan kehoon jääneistä kehon jännitystiloista.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on erittäin tehokas hoitomuoto, ja sillä voidaan nopeasti auttaa vauvaa ja sitä kautta koko perhettä voimaan paremmin. Kokonaisvaltaisen kehohoidon myötä vauvan jumit helpottavat, ja tätä kautta hänen oireilunsa voi myös hellittää – itkut vähenevät, ja vauvan on helpompi olla tyytyväinen.

Vauvahierontaan voi toki tulla myös, vaikka vauvalla ei olisikaan mitään erityisiä oireita. Rentouttava hoito tekee aina hyvää.

Jos vauva oireilee, niin silloin suositellaan ehdottomasti sarjahoitoja, koska yksittäisellä hoidolla ei välttämättä saada pysyviä muutoksia aikaan. Kolmen hoidon sarjan ajatellaan olevan ihanteellinen aloitus, ja hoitokerrat olisi hyvä tehdä parin viikon aikana.

Hoito tehdään aina vauvan ehdoilla, ja hieronta onnistuu hoitopöydän lisäksi myös hoitajan sylissä tai äidin sylissä.

Teen vauvahierontaa hoitola Elonaskeleessa, Malmilla Helsingissä. Tervetuloa kokeilemaan!

50min / 60€ (sis.alv. 24%)

 

 

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta ja raskausajan hoidot. Imetysohjaus.  Lempeä keskustelutuki vanhemmille. Postpartum kotikäynnit. Doula. Helsinki. Pääkaupunkiseutu.